Contacteer DMT Chris Dewilde voor al uw dakwerken,
kleine metselwerken of tuinonderhoud

Geef uw tuinonderhoud in handen van een vakman
Kies voor een tuin die straalt in elk seizoen

Is uw tuin aan een opfrisbeurt toe? En zoekt u een betrouwbare partner voor uw tuinonderhoud in de buurt van Oostkamp? Neem dan beslist contact op met DMT Chris Dewilde, een bedrijf dat heel wat ervaring heeft met het perfect onderhouden van tuinen.

Eénmalig of periodiek onderhoud

Geen zin of tijd om zelf aan uw tuin te beginnen? DMT Chris Dewilde tovert uw tuin om tot een pareltje waar het aangenaam vertoeven is. We komen éénmalig of periodiek langs om uw tuin een frisse look te geven. Dat kan gaan over het scheren van hagen, uw gazon maaien of het snoeien van struiken en bomen.

Geen zorgen, enkel genieten

U kan ook beroep doen op DMT Chris Dewilde uit Beernem bij Oostkamp voor het verdelgen van onkruid en het verzorgen van bloemen en planten. We nemen zelf het snoei- en groenafval mee. Kortom, wij zorgen voor een tuin die straalt in elk seizoen. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw tuin, maar er enkel van te genieten.

Wil u graag meer informatie over tuinonderhoud? Of over onze werkzaamheden als dakwerker, het uitvoeren van een dakreparatie of kleine metselwerken? Contacteer ons vandaag nog en maak een vrijblijvende afspraak. Zeker doen.

Heeft u een vraag?

Contact

Vrijblijvende offertes

30j ervaring

Ervaren dakwerker